Opendi Stadtbranchenbuch
Edelsmederij Workshop
Gratis inschrijven
Load map

Edelsmederij Workshop

Goudsmeden En Zilversmeden Veenendaal
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Dr S de Bruinestr 1 Kaart
Plaats
3904 CA  Route Veenendaal
Adres
Dr S de Bruinestr 1, 3904 CA Veenendaal
Telefoon
0318 556 833
Closed today
E-Mail
info@edelsmederijworkshop.nl
Facebook
fb.com
Website
Yext Logo

Informatie

Wij zijn een Goud en zilversmids winkel met een eigen atelier. U kunt bij ons terecht voor het laten ontwerpen, maken, vermaken en repareren van edelmetalen sieraden. We verwerken o.a. Goud zilver platina en titanium en edelstenen zoals diamant saffier, robijn, amethist, onyx enz. Wij ontwerpen en maken deze sieraden in ons eigen atelier. Dit doen we in opdracht, in samenspraak met de toekomstige drager. Uw input is ons uitgangspunt. Het kan gaan om nieuwe trouwringen, of het vermaken van een erfstuk. Wat het ook is: voor een bijzonder en persoonlijk sieraad bent u bij ons aan het juiste adres. Een van onze specialiteiten is het maken en vermaken van sieraden van uw oude goud, en het vermaken van trouwringen, en Herinneringssieraden met vingerafdruk of as. In de winkel verkopen we eigentijdse / designsieraden en horloges uit binnen en buitenland. Wij verkopen o.a : Niessing, Swivel, Rolf Cremer Bering, A.B.Art, M&M, Dejavu, Aller Spanninga, Vincent van Hees, Cardillac, Daniël Vior

Edelsmederij Workshop is gevestigd op Dr S de Bruinestr 1 . Het volgende wordt aangeboden: Goudsmeden En Zilversmeden In Veenendaal zijn er 3 andere Goudsmeden En Zilversmeden. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Aanpassen / veranderen, Advies, Graveren, Ontwerpen, Op maat, Reinigen, Reparatie, Restauratie, Sieraden maken, Verkoop, Armbanden, Broches, Colliers / kettingen, Edelstenen, Eigen collectie, Exclusieve sieraden, Gedenksieraden, Gouden sieraden, Halssieraden, Handgemaakte sieraden, Hangers, Horloges, Juwelen, Manchetknopen, Oorbellen, Oorsieraden, Ringen, Trouwringen, Edelmetalen, Geelgoud, Palladium, Platina, Roségoud, Titanium, Witgoud, Zilver, Briljanten, Diamanten, Parels, Robijnen, Saffier, Smaragd, Zirkonen, Edelsmid, Goudsmid, Juwelier, Zilversmid, Gratis offerte, Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen, Relatiegeschenken, Sieraden.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Edelsmederij Workshop

Give stars

Openingstijden

Gesloten in de bouwvakvakantie regio midden

Foto's

Foto's Edelsmederij Workshop
Foto's Edelsmederij Workshop
Foto's Edelsmederij Workshop
Foto's Edelsmederij Workshop
Foto's Edelsmederij Workshop
Foto's Edelsmederij Workshop
Foto's Edelsmederij Workshop
Foto's Edelsmederij Workshop

More Goudsmeden En Zilversmeden in your neighborhood

Bosln 125 3904 KG Veenendaal
Hoogstr 22a 6701 BV Wageningen
De Smalle Zyde 31 3903 LM Veenendaal
Herenstr 27 3911 JB Rhenen
Schoolstr 6 3931 HX Woudenberg

Goudsnip, De

Amersfoortsewg 11d 3941 EJ Doorn
Bergerhof 1 6871 ZD Renkum

Categorieën

Goudsmeden En Zilversmeden
0318556833 0318-556-833 +31318556833